U bevindt zich hier: Verslagen > Snorren meppen

Snorren meppen

Drie weken bouwvak, daar moet gevist worden! Aangezien het weer al flink z'n best deed om het zoete water een flinke boost te geven, was het tijd om te "snorren meppen"

Voor de vakantie had ik ook al een vis van 152 en een van 51cm, dus de verwachting was hoog. Helaas was niets minder waar.

Talloze visloze sessies gingen voorbij. Hier en daar wel een run of een ondergaande dobber, maar niets bleef hangen. Op geen een soort aas; vis, lever, inktvis en pellets niks werkten.

Tot gister avond! 22:45uur Het begon met een run, helaas zat hij vast. Snel nieuwe lever eraan, een kwartier later zag ik bij top doorbuigen en volgde een brul uit de pieper. Na een paar minuten kwam een mooie vis van 123cm en 13kg boven

Onder tussen begon het te flitsen en regenen, haak weer opnieuw beaasd. We zaten koud in de auto en de piepjes begonnen alweer. Toen de regen even wegviel, kreeg een een klein runnetje. En toen kwam er weer een lief visje van 45cm boven.

Toen barste de bom onder water. 3 runs in een kwartier, korte runs die geen vis opleverde. Ook nog een langere, maar vlak na het aanslaan verspeelde ik hem, zo op het gevoel was dit ook wel een metervis

Na 01:15 viel het helemaal stil, we hebben nog een uur gezeten maar helemaal geen stootje meer

Al met al een top avond voor in de boeken na 2 weken blanken!

Groetjes Alex

donderdag 21 november 2013