U bevindt zich hier: Verslagen > Meerval 190cm door jongen van 10 jaar

Meerval 190cm door jongen van 10 jaar

Hoi ik ben Jeffrey Kremer. Ik ben 10 jaar oud en woon in winterswijk. en ik heb op maandag 13 juni (2e pinksterdag) om half negen smorgens een meerval gevangen van 1.90 meter. Normaal vissen wij altijd op karper maar sinds dit jaar ben ik begonnen op het vissen van meerval. Ik vis met een hengel Uni cat warlock 2 boje, de molen die ik hiervoor gebruik is een shimano 6500b baitrunner. Deze vis heb ik gevangen met dauwormen. Ik heb de vis gevangen bij angelparadies in zwillbrock www.angelparadies-zwillbrock.de

Op de foto die u al heeft ontvangen sta ik samen met de eigenaar van angelparadies zwillbrock op de foto (andreas). Ik stuur de twee mooiste foto’s nog een keer in deze email naar u toe. Andreas de eigenaar is zelf ook helemaal gek op het vissen van meerval en dankzij hem heb ik de nodige trucjes geleerd. De dril van deze vis duurde ongeveer 10 minuten, omdat wij de meervallen die daar gevangen wordt met gesloten slip. De hoofdlijn die ik gebruik is 53/100 gevlochten.

Ik heb 2 weken hiervoor ook al een meerval gevangen van 1.80 meter alleen deze heb ik midden in de nacht gevangen en er zijn helaas geen mooie foto’s van gemaakt. Eind Julie 2011 ga ik samen met een viskameraad en met mijn ouders naar de ebro in spanje, om daar een week meerval te vangen. Dus als ik terug ben zal ik je uitgebreid verslag geven. Ik hoop dat ik u vodoende heb meegedeeld.

Als u vragen heeft of u vindt dat ik nog meer hierover kan vertellen dan hoor ik dat graag van u.

In ieder geval bedankt voor de tegoedbon van 30 euro die ik bij jullie in de shop kan besteden, ik zal zeker vaker op uw website te vinden zijn.

 Groetjes Jeffrey Kremer


maandag 20 juni 2011