U bevindt zich hier: Nieuws > De ultieme Meerval Bellyboat

De ultieme Meerval Bellyboat

Het heeft even geduurd maar eindelijk is de perfecte bellyboat voor het vissen op meerval ontwikkeld. De "Hi&Dry" ADVENTURE is een boot die het beste uit twee werelden combineert, namelijk die van een bellyboat en een pontoonboat! Groot voordeel van deze boot is dat je makkelijk het grote water kunt bevissen, door de peddels kan je grote afstanden afleggen en zijn alle stekken binnen handbereik.
De MAC ADVENTURE is een bellyboat gemaakt van robuust rubberboot materiaal, deze boot heeft geen binnen bladders en is daarom nagenoeg onverwoestbaar. Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht daarom heeft deze boot twee lucht compartimenten met een veiligheidsschot achter de zitting dat zorgt dat de boot stabiel blijft, zelfs als er onverhoopt toch een lekkage zou ontstaan. Door het grotere oppervlakte van deze bellyboat zit u tijdens het gevecht met de grootste meervallen nog stabiel.
Om de koersvastheid van deze boot te verbeteren zijn er twee drift kiels aan de onderzijde geplaatst waardoor de boot beschikt over sublieme vaareigenschappen. De ventielen van deze boot zijn uitgerust met de zogenaamde "Summit valve", met deze opblaasopening kunt u razendsnel de boot oppompen en ook weer leeg laten lopen. Omdat deze boot frame loos en volledig opblaasbaar is past hij in iedere auto en heeft hij een eigen gewicht van 13kg.
Aan de onderkant van de boot zijn bevestigings- Mounts geplaatst voor een optionele trolley systeem wat apart verkrijgbaar is, hiermee kan je de boot heel makkelijk over het land verplaatsen. Dit is een bellyboat waar u de rest van uw leven plezier van heeft!
Voor een instructie filmpje en de prijs van deze bellyboat bezoekt u: http://www.roven.nl/catalog/product/view/id/616826/s/mac-fishing-hi-dry-adventure-belly-boat/category/650/

vrijdag 24 januari 2014