U bevindt zich hier: Verslagen > Win een dag Gemotoriseerd Bellyboaten bij Fish Inn

Win een dag Gemotoriseerd Bellyboaten bij Fish Inn!


Win een dag Gemotoriseerd Bellyboaten bij Fish Inn!

Zoek je een ultieme uitdaging dan heb je deze nu gevonden! Om het nieuwe Float Plus systeem en de hoge kwaliteit Floatmaster bellyboats nog bekender te maken bij het grote publiek heeft Fish Inn deze geweldige win actie bedacht. Wordt jij de winnaar van deze actie dan krijg je een dag bellyboat huur T.w.v. €99,00 helemaal gratis. Wij durven met zekerheid te zeggen dat jij je als een koning op het water zult voelen tijdens deze waanzinnige dag.


Natuurlijk is het Float plus systeem onder een van de meest robuuste bellyboats geplaatst namelijk de Floatmaster XL Air. Met deze set zit je werkelijk op een drijvende troon en ben je zelfs tijdens ruw weer gegarandeerd veilig aan het bellyboot vissen. Natuurlijk kun je niet met alleen de bellyboat en het floatplus systeem het water op, daarom hebben  de heren van Fish Inn deze bellyboat set voorzien van een Lowrance HDS visvinder en krijg je een set flippers mee die het sturen gemakkelijker maken.


Wordt jij de winnaar van deze spectaculaire winactie dan mag je de bellyboat set de dag voor jouw visdag komen halen zodat deze prachtige set de hele dag kunt benutten. Natuurlijk zullen we vooraf contact met de winnaar opnemen om de datum vast te leggen.

De winnaar zullen we vrijdag 19 oktober bekend maken op onze Facebook pagina.

Aanmelden voor deze toffe actie doe je hier


zaterdag 15 september 2018